Αρχική / Δράσεις / Orienteering / ICT Orienteering – 4ο Δ.Σ. Σερρών

ICT Orienteering – 4ο Δ.Σ. Σερρών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προσανατολισμού (World Orienteering Day-WOD https://worldorienteeringday.com/ ), οι μαθητές/τριες των Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων του 4ου Δ.Σ. Σερρών καλούνται να συμμετάσχουν, σε ώρες εκτός σχολείου-από την Πέμπτη 26/5 έως την και την Δευτέρα 30/5/2022-και με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων, στην δράση ICT ORIENTEERING του 4ου Δ.Σ. Σερρών. 

Φυσικά, το εκπαιδευτικό παιχνίδι προσανατολισμού με πληροφορική ICT Orienteering 2022 του 4ου Δ.Σ. Σερρών μπορούν να το παίξουν εκπαιδευτικοί, γονείς/κηδεμόνες όπως και μαθητές/τριες άλλων σχολείων.

Τις ερωτήσεις των online κουιζ στα σημεία ελέγχου, σκέφτηκαν οι ίδιοι οι μαθητές/τριες ανα τάξη και είναι ερωτήσεις σχετικά με πληροφορική, μαθηματικά, ιστορία, γεωγραφία κ.α.

Ανέβασε 2 φωτογραφίες (μια στην εκκίνηση και μια σε άλλο σημείο της διαδρομής) στο https://padlet.com/mgoutouloudi/orienteering2022

Κατέγραψε τις απαντήσεις ηλεκτρονικά στο https://forms.gle/uDW8bqt8xGGL2GUh6

Η ιστορία

Η Ζωή ψάχνει τις ερωτήσεις γνώσεων για πληροφορική, μαθηματικά, ιστορία, γεωγραφία κ.α. που σκέφτηκαν οι μαθητές/τριες του 4ου Δ.Σ. Σερρών.
Πρέπει να απαντήσει σωστά στα online κουίζ για να βρει τις σωστές μυστικές φράσεις.
Βοήθησέ την να εντοπίσει τα σημεία ελέγχου του χάρτη!
Χρησιμοποίησε το κινητό/tablet σου για να σαρώσεις τα qr code, απάντησε τα κουίζ και με το google map βρες πιο εύκολα το επόμενο σημείο ελέγχου!

φύλλο-απαντήσεων-4ο-ΔΣ-Σερρών

Δείτε επίσης

Απαντήσεις και Κουίζ – ICT Orienteering 19ου Δ.Σ. Σερρών

Το ICT Orienteering του 19ου Δ.Σ. Σερρών έπαιξαν μαθητές/τριες και γονείς  Πέμπτη 5/5/2022 έως και Τρίτη …