Αρχική / Δράσεις / Ασφάλεια στο Διαδίκτυο / Σενάριο για το θεατρικό έργο με τίτλο “Δεν είσαι τόσο ανώνυμος όσο νομίζεις!”

Σενάριο για το θεατρικό έργο με τίτλο “Δεν είσαι τόσο ανώνυμος όσο νομίζεις!”

Το σενάριο για το θεατρικό έργο με τίτλο “Δεν είσαι τόσο ανώνυμος όσο νομίζεις!” το γράψανε οι μαθητές/τριες της ΣΤ2 τάξης του 2ου Δ.Σ. Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με την διδάσκουσα του μαθήματος Τ.Π.Ε.  κα. Γκουτουλούδη Μαρία.

Οι μαθητές/τριες χωρισμένοι σε ομάδες των 3 ή 4 ατόμων, σε ώρες μαθήματος Τ.Π.Ε. ή και στα σπίτια τους, γράψανε κείμενο σε συνεργατικό έγγραφο -google docs και μετά απο μεγάλη επεξεργασία και σκέψη ομαδική δημιουργήσανε το παρακάτω σενάριο:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Το σενάριο υπάρχει και στην ιστοσελίδα http://www.lstt.eu/sigmaepsilonnu940rhoiotaalpha.html καθότι συμμετείχαμε με το σενάριο αυτό στην δράση “Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα απο το Θέατρο” για το σχολικό έτος 2017-2018.

Το τραγούδι που αναφέρετε στην τελευταία σελίδα του σεναρίου, ερμηνεύσανε και ηχογραφήσανε οι μαθητές/τριες. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το άρθρο http://www.goutouloudi.gr/2018/02/τραγούδι-με-τα-ναι-και-οχι-για-την-ασφάλ/

Το θεατρικό αυτό έργο οι μαθητές/τριες παίξανε στην εκδήλωση του 2ου Δ.Σ. Σιδηροκάστρου στα πλαίσια της “Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018” και στην πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών “Εμμ. Παππά” με την επωνυμία “ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ 2018”.

Δείτε επίσης

Διαδικτυακές συναντήσεις-Μαθαίνοντας Επιστήμη Μέσα απο το Θέατρο

Στις 27 Ιανουαρίου 2022 διεξήχθη το 2ο εργαστήριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την δράση “Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα απο το …