Αρχική / Δημοτικό / Β Δημοτικού / 1ο τεύχος- Τα Μαγικά Μολύβια του 19ου Δ.Σ. Σερρών

1ο τεύχος- Τα Μαγικά Μολύβια του 19ου Δ.Σ. Σερρών

Μαθητές/τριες όλων των τάξεων του 19ου Δ.Σ. Σερρών εργάστηκαν πολύ στο σπίτι και στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου και τα καταφέρανε! Γράφοντας άρθρα στην μαθητική τους εφημερίδα , μας ενημερώνουν για δράσεις του σχολείου, για δράσεις τους εκτός σχολείου, συνταγές, βιογραφίες, παρουσιάσεις, κριτικές, συνεντεύξεις κ.λ.π.

Αυτό που κάνει την μαθητική εφημερίδα αυτή να εντυπωσιάζει είναι οτι αφορά τους μαθητές/τριες όλου του σχολείου και λειτουργεί με τη γνώμη όλων των μαθητών/τριών (με δημοκρατία και πολλές ψηφοφορίες).

Τέλος, η εφημερίδα λειτουργεί και ηλεκτρονικά στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο https://schoolpress.sch.gr/tamagikamolivia/, όπου μπορείτε να αφήσετε το θετικό σχόλιο σας σε κάποιο άρθρο.

Μαθητική-εφημερίδα-19ου-ΔΣ-Σερρών-τεύχος-1

Για να κατεβάσετε την εφημερίδα πατήστε εδώ

Το τεύχος 1 εκτυπώθηκε και οι μαθητές/τριες κρατώντας σημειώσεις και έχοντας κουμπαρά δίπλα τους μοιράζουν την εφημερίδα τους και έτσι ενισχύεται το ταμείο της εφημερίδας. Η διαδικασία αυτή έχει πολλά οφέλη για τους μαθητές/τριες και εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

sdr
dav

Μπράβο στους μαθητές/τριες που γράψανε άρθρα και συμμετείχαν στην όλη διαδικασία της παραγωγής μαθητικής εφημερίδας.Μπράβο και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν να αναπτυχθεί η δημιουργική σκέψη και γραφή των μαθητών/τριών!

Μαρία Γκουτουλούδη

εκπαιδευτικός MsC πληροφορικής

Δείτε επίσης

Απαντήσεις και Κουίζ – ICT Orienteering 4ου Δ.Σ. Σερρών

Το ICT Orienteering του 4ου Δ.Σ. Σερρών έπαιξαν μαθητές/τριες και γονείς από την Πέμπτη 26/5 …