Αρχική / Δημοτικό / Α Δημοτικού / Λέμε τα κάλαντα και γνωστοποιούμε την μαθητική εφημερίδα μας

Λέμε τα κάλαντα και γνωστοποιούμε την μαθητική εφημερίδα μας

Για να γνωστοποιήσουμε την μαθητική εφημερίδα μας “Τα Μαγικά Μολύβια του 19ου Δ.Σ. Σερρών”, επισκεφτήκαμε με τους μαθητές/τριες των τάξεων Γ2 και ΣΤ2 το Δημαρχείο και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Στο Δημαρχείο μας περίμενε ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Αλέξανδρος, οποίος αφού άκουσε τα κάλαντα που του είπαμε πήρε την εφημερίδα μας. Στην συνέχεια η κα. Έλσα Γουγούση μας ξενάγησε στα γραφεία του Δημαρχείου.

Κατα την επιστροφή μας στο σχολείο επισκεφτήκαμε την τοπική εφημερίδα “Η Πρόοδος” όπου ο κ. Κομητούδης μας ενημέρωσε για το πως βγαίνουν οι εφημερίδες.

Στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με δικά μας στολίδια, τα οποία φτιάξανε οι μαθητές/τριες των Α και Β τάξεων στο tuxpaint στον υπολογιστή, και είπαμε τα κάλαντα.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, πήρανε εφημερίδες μας και μας ενημέρωσαν για τα γραφεία και τι κάνουν οι υπάλληλοι που δουλεύουν εκεί.

Κατα την επιστροφή μας στο σχολείο κάναμε άλλες 2 στάσεις.
Πήγαμε στην είσοδο της Αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών όπου πολλοί αστυνομικοί πήρανε εφημερίδες μας. Εμείς στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και είπαμε τα κάλαντα.

Επίσης, περάσαμε απο την Πολιτεία των Ευχών όπου ενημερώσαμε τον Αι Βασίλη με την εφημερίδα μας για τα νέα του σχολείου μας και του είπαμε τα κάλαντα.

Συνολικά πάνω απο 150 αντίτυπα της σχολικής μαθητικής εφημερίδας δόθηκαν! Οι μαθητές/τριες αποκόμισαν μεγάλα οφέλη!!! Ξεκινάμε τις εργασίες μας για το 2ο τεύχος που θα δημοσιευτεί Απρίλιο με Μάιο.

Δείτε επίσης

Εκδήλωση Ασφάλεια στο Διαδίκτυο στο 14ο Δ.Σ. Σερρών

Στις 23 Φεβρουαρίου 2023 στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών διεξήχθη εκδήλωση για την Ασφάλεια στο …