Αρχική / Άρθρα για / Αφίσα-Προσκλήσεις Εκδηλώσεων “Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2017”

Αφίσα-Προσκλήσεις Εκδηλώσεων “Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2017”

Αγαπητοί Γονείς/κηδεμόνες,

Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. θα εορτασθεί η “Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου” στο σχολείο μας. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προάγει τη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου, στο οποίο όλοι μπορούμε να συμβάλουμε. Το φετινό σύνθημα είναι:

«Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο».

 

 

 

 

Σε αυτό το πλαίσιο, τα παιδιά και οι νέοι με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των κηδεμόνων τους μπορούν να αναλάβουν το δικό τους ρόλο στη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου με το να είναι ευγενικοί, να σέβονται τους άλλους, να προστατεύουν τη διαδικτυακή φήμη- τη δική τους και των άλλων- και να αναζητούν θετικές, δημιουργικές ευκαιρίες. Επίσης, είναι σημαντικό να συμβάλουν στην καταπολέμηση των αρνητικών πτυχών του Διαδικτύου παίρνοντας ενεργή θέση κατά του εκφοβισμού και κάθε είδους απαράδεκτης (διαδικτυακής) συμπεριφοράς, και να αναφέρουν ακατάλληλο και παράνομο περιεχόμενο.

Μαθητές, Γονείς και Δάσκαλοι καλούνται να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να ενημερωθούν για κινδύνους που κρύβει η επιπόλαια χρήση του Διαδικτύου αλλά και τα πλεονεκτήματα της χρήσης Διαδικτύου όταν αυτή γίνεται με ασφάλεια.

Κεντρική Αφίσα των εκδηλώσεων:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Προσκλήσεις σε επισήμους για τις εκδηλώσεις “Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου¨

Δείτε επίσης

Εισήγηση στο 1ο Εργαστήριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών – Μαθαίνοντας Επιστήμη Μέσα απο το Θέατρο

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30-20:00 διεξήχθη διαδικτυακά το 1ο Εργαστήριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών της …